Hier vind je het laatste nieuws over de Battumse Bękefeesten.

02/09 | Geen Battumse Bękefeesten in 2009

31/05 | Vanavond, partyavond Bękefest der Volksmusik!
30/05 | Online verkoop gestopt, alleen nog avondkassa!
30/05 | Koop nog snel je kaartje voor het festival!
30/05 | Within Temptation Crew is gearriveerd!
29/05 | Opbouw foto's online
29/05 | Bękefeesten festival tips
28/05 | De speeltijden zijn bekend!
27/05 | Nog maar 3 nachtjes slapen tot de 14e editie!
23/05 | Nog één weekje en dan barst het los!
13/05 | 1e 100 bezoekers Zaterdagavond krijgen welkomstcadeau!
11/05 | Delain terug bij 3FM
07/05 | Within Temptation weer genomineerd
03/05 | Araprint Shirtsponsor Bękefeesten
27/04 | Inzendingen Stentoractie nog steeds welkom!
26/04 | Deventer FM moet terug in de lucht!
15/04 | Nieuwe single Good Things End live op 3FM!
14/04 | Good Things End morgen te gast bij Giel Beelen
13/04 | Within Temptation genomineerd voor 4 awards
07/04 | Win een DVD/CD van Within Temptation!
01/04 | Profiteer van korting met de Stentor actie!
28/03 | Good Things End maakt programma compleet!
23/03 | Gezellige sfeer op 31 mei
22/03 | Praat mee in het Battumse Bękefeesten Forum
14/03 | 3e band vrijdag 30 mei binnenkort bekend
09/03 | Kom nu al in de stimmung!
06/02 | Concert Epica (30 mei 2008) Deventer verplaatst
26/01 | Regionale voorverkoop vanaf maandag 28 januari van start
18/01 | Within Temptation opnieuw naar Bathmen !
17/01 | Bękefest der Volksmusik, partyavond voor jong en oud !


02/09 | Geen Battumse Bękefeesten in 2009

Wij, als Stichting Bathmen voor Bathmen, organisator van de jaarlijkse Battumse Bękefeesten, hebben besloten in 2009 geen nieuwe editie te organiseren. Reden voor het staken van de activiteiten zijn onder meer tegenvallende bezoekersaantallen van de afgelopen edities, met als gevolg wederom een negatief financiëel resultaat.

Op 30 en 31 mei jl. heeft Stichting Bathmen voor Bathmen voor de 14e editie de Battumse Bękefeesten georganiseerd. Ondanks een goed en gevarieerd programma vielen de bezoekersaantallen uiteindelijk toch tegen. Het opnieuw organiseren van een dergelijk evenement met (inter)nationaal bekende bands is ondanks de inzet van vele vrijwilligers voor de stichting niet meer rendabel. Het organiseren van een goed festival wordt steeds moeilijker door een sterke toename in kosten, bijvoorbeeld van artiesten. Bovendien worden er steeds meer concerten en festivals georganiseerd, zodat voor de bezoeker het aanbod uiteindelijk te groot wordt. Een kleinschalige opzet van het evenement zien wij niet zitten en zal in onze optiek de neerwaartse spiraal verder blijven volgen.

De stichting Bathmen voor Bathmen organiseerde de Battumse Bękefeesten de afgelopen jaren met als doel Bathmense verenigingen financieel te kunnen ondersteunen. Toch waren de meeste edities erg succesvol en mede dankzij dit succes is er aan diverse verenigingen in de loop der jaren meer dan € 100.000,- uitgereikt.

Wij, als Stichting Bathmen voor Bathmen, houden vooralsnog de mogelijkheid open het muziekweekend in de toekomst alsnog te vervolgen, maar zeker niet in 2009.

Via deze willen wij dan ook alle vrijwilligers en bezoekers bedanken voor 14 prachtige edities van de Battumse Bękefeesten.

Organisatie Battumse Bękefeesten / Stichting Bathmen voor Bathmen
31/05 | Vanavond, partyavond Bękefest der Volksmusik!

Vanavond staat het Bękefest der Volksmusik, dé partyavond vol 'stimmung' voor jong en oud, op het programma tijdens de laatste dag van de Battumse Bękefeesten. Kaarten zijn online te bestellen tot 16.00 uur. Vanaf 19.00 uur zijn er ook kaarten aan de avondkassa te koop!Vanavond, zaterdag 31 mei, wordt een avond om niet snel te vergeten! Duitse en Oostenrijkse topmuzikanten zullen het publiek op de tafels spelen. De zaal is hiervoor op en top aangekleed en ook de Duitse banken en bierpullen zullen niet ontbreken! Er staan vanavond zelfs koeien op het podium! Kom lekker op tijd want het programma begint vanavond strak om 20.00 uur! De presentatie van deze avond is uiteraard in handen van Wijbrand van der Sande die je ongetwijfeld kent van de RTV Oost Oktoberfeesten!30/05 :: Online verkoop gestopt, alleen nog avondkassa!

Wil je vanavond nog naar het optreden van Within Temptation, Delain en Good Things End maar heb je nog geen kaartje? De online voorverkoop is gestopt maar er zijn, vanaf 19:00 uur, nog kaarten te koop aan de avondkassa! (mits voorradig)
De avondkassa is nog je laatste kans om deze unieke avond bij te wonen! Het weer is optimaal! Wij zijn er klaar voor en de artiesten zijn er ook klaar voor! Jij ook? Dit mag je niet missen!!!30/05 :: Koop nog snel je kaartje voor het festival

Wil je vanavond nog naar het optreden van Within Temptation, Delain en Good Things End maar heb je nog geen kaartje? Tot 16.00 uur kun je je kaartje nog via onze website bestellen.
Wees er snel bij en bestel nu nog kaarten voor Within Temptation, Delain en Good Things End!
Na 16.00 uur worden de resterende kaarten vanaf 19:00 aan de avondkassa verkocht!
Wees er snel bij nu het nog kan!
Within Temptation, vanavond @ de Battumse Bękefeesten 2008!
30/05 :: Within Temptation Crew is gearriveerd!

Nog maar een paar uurtjes tot een geweldige muzikale avond! De Within Temptation Crew is inmiddels gearriveerd om een grootse show uit te pakken! Er zijn al enkele foto's van vandaag gemaakt die je kunt vinden in het fotoalbum!

Let op: Tot 16.00 uur kun je je kaartje nog via onze website bestellen.
Wees er snel bij en bestel nu nog kaarten voor Within Temptation, Delain en Good Things End!
Na 16.00 uur worden de resterende kaarten vanaf 19:00 aan de avondkassa verkocht!
Wees er snel bij nu het nog kan!
Within Temptation, vanavond @ de Battumse Bękefeesten 2008!
29/05 :: Opbouw foto's online!

Vandaag hebben we keihard keihard gewerkt om de hal om te toveren tot een ware muziektempel. De opbouwfoto's staan vanaf heden online! Wij zijn er helemaal klaar voor! Jij ook? Klik hier voor de opbouwfoto's

Er zijn nog kaarten online en via de regionale voorverkoopadressen verkrijgbaar maar wacht er niet te lang mee!!!29/05 :: Bękefeesten festival tips!

Morgen gaat het 2 daagse muziekfestival de Battumse Bękefeesten van start. De laatste hand wordt vandaag gelegd aan de opbouw van de hal die helemaal zal worden omgetoverd tot een ware poptempel. Wij zijn er helemaal klaar voor. Ben jij er ook klaar voor?

 • Kom je uit de omgeving met de fiets? Er is voldoende plaats om je fiets neer te zetten. Kom je toch met de auto? Volg dan de aanwijzigingen op van de parkeerhulpen. Voor het parkeren van de auto wordt een kleine vergoeding gevraagd!


 • Er is geen mogelijkheid om consumptiemunten te kopen d.m.v. pinbetaling. In het centrum van Bathmen (600m) is een Rabobank gelegen waar je kunt pinnen!


 • Vergeet je identiteitskaart niet! Iedere bezoeker, ouder dan 16 jaar, zal bij de entree een polsbandje om krijgen waarmee je alcoholische drank mag kopen en nuttigen. Houd je polsbandje de gehele avond om. Bezoekers onder de 16 jaar krijgen geen polsbandje om. Alcohol verstrekken aan bezoekers onder de 16 jaar is niet toegestaan! Hierop zal streng worden gecontroleerd.


 • Zorg ervoor dat de barcode op je e-ticket niet gekreukeld is! Bij de ingang moet deze barcode worden ingelezen en daarbij mag de barcode niet gekreukeld zijn.


 • Nog geen ticket weten te bemachtigen? Bestellen via internet kan nog tot morgenmiddag 16.00 uur. Na het sluiten van de online pre-sale zullen er nog kaarten (mits voorradig) verkrijgbaar zijn aan de avondkassa!

  Beide dagen zullen we proberen jullie via deze site optimaal op de hoogte te houden. In delen zullen we de foto's publiceren in het fotoalbum. Foto's zullen worden geplaatst onder het kopje "Backstage". Blijf www.bekefeesten.nl de komende dagen dus goed in de gaten houden!

  We wensen iedereen een gezellige Bękefeesten 2008 toe!  28/05 :: De speeltijden zijn bekend!

  De speeltijden van de bands, tijdens de 14e editie van de Battumse Bękefeesten, zijn bekend!
  Voor een overzicht van de tijden klik je op deze link  Op zaterdag 31 mei, tijdens het Bękefest der Volksmusik, begint het programma om 20.00 uur! Meteen vanaf 20.00 uur zal het dak eraf knallen! Kom dus lekker op tijd zodat je van deze gezellige partyavond geen seconde mist!
  De 1ste 100 bezoekers van het Bękefest der Volksmusik ontvangen bij binnenkomst een gratis Beierse hoed, aangeboden door Ara Print, om meteen al helemaal in de stemming te komen! Wees er dus als de kippen of koeien bij!  27/05 :: Nog maar 3 nachtjes slapen tot de 14e editie!

  De Battumse Bękefeesten 2008: Twee dagen topmuziek voor jong en oud! Jaja, nog maar 3 nachtjes slapen en dan barsten we alweer los met de 14e editie van de Battumse Bękefeesten! Heb je nog geen kaartje? Je kunt er nog bij zijn maar haast je wel!

  Within Temptation is hotter dan ooit! Hét exportproduct van Nederland staat op vrijdag 30 mei, zoals bekend, op de Bathmense bühne. De talentvolle toppers Delain en Good Things End zullen het publiek vooraf goed opwarmen. Within Temptation zal een grootse show uitpakken en het dak eraf spelen! Een avond die je dus niet mag missen! Er zijn nog kaarten beschikbaar maar wees er wel snel bij want OP = ECHT OP!

  Zaterdag 31 mei wordt een avond om niet snel te vergeten! Duitse en Oostenrijkse topmuzikanten zullen het publiek op de tafels spelen. De zaal is hiervoor op en top aangekleed en ook de Duitse banken en bierpullen zullen niet ontbreken! De presentatie van deze avond is uiteraard in handen van Wijbrand van der Sande die je ongetwijfeld kent van de RTV Oost Oktoberfeesten! Er zijn nog kaarten online en via de regionale voorverkoopadressen verkrijgbaar maar wacht er niet te lang mee!!!  23/05 :: Nog één weekje en dan barst het los!

  De Battumse Bękefeesten 2008: Een weekend welke je niet mag missen! Jaja, de 14e editie van de Battumse Bękefeesten is bijna een feit! Over precies 1 week barsten we voor de 14e keer los. De hal zal ook dit jaar weer sfeervol worden omgetoverd tot dé (pop)muziektempel van Oost-Nederland. De beste acts uit binnen- en buitenland staan al te popelen om een fenomenaal concert van de bovenste plank te geven. Er zijn nog kaarten online en via de regionale voorverkoopadressen te verkrijgen maar wees er wel op tijd bij want de kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Ook de 14e editie van de Battumse Bękefeesten wordt weer één grote 'happening' waar je nog lang aan herinnerd zult blijven!

  Over enkele dagen beginnen we al met de opbouw! Via het fotoalbum zullen wij je optimaal op de hoogte houden van de vorderingen. Houd deze website dus in de gaten voor de opbouw van de Battumse Bękefeesten.  13/05 :: 1e 100 bezoekers Zaterdagavond krijgen welkomstcadeau!

  Zaterdagavond 31 mei is speciaal gereserveerd voor het Bękefest der Volksmusik. Met de vele Duitstalige Volksmusikanten wordt het een echte gezellige musikantenstadl. Het podium wordt speciaal aangekleed voor deze avond en natuurlijk ontbreken de Duitse banken niet. In een gedeelte van de hal zullen Duitse banken geplaatst worden. Om helemaal in de stemming te komen ontvangen de eerste 100 bezoekers een echte Beierse Hoed. Zorg dus dat je op tijd komt om zo’n prachtige hoed te ontvangen en al helemaal in de stemming te komen! Deze Beierse hoed wordt aangeboden door textieldrukker Araprint uit Deventer, sponsor van de Battumse Bękefeesten. Natuurlijk is het helemaal leuk als u zelf ook al gekleed in de stijl van de Duitse Volksmusikanten naar de Battumse Bękefeesten komt!  11/05 :: Delain terug bij 3FM

  Voor de hele vroege vogels onder ons:
  Op maandagochtend 26 mei brengt Delain weer een bezoek bij 3fm. Dit keer van 04:00 tot 06:00 bij het programma Muijs in het Huijs. Delain zal er o.a. een eigen nummer en een cover spelen. Daarnaast zal er een speciale versie van het nummer "No Compliance" worden gedraaid. Stem morgen dus af op 3FM!

  Trouwens, nog maar 19 dagen!! Mocht je nog niet over kaarten beschikken schiet dan op want de voorverkoop loopt erg hard. Met kaarten in de voorverkoop kopen weet je zeker dat je bij deze unieke avond bent! Bezoek onze online ticketshop of ga langs bij één van onze regionale voorverkoopadressen  07/05 :: Within Temptation weer genomineerd

  Goed nieuws voor Within Temptation! Zij zijn namelijk genomineerd voor een Golden God van het Engelse rock magazine Metal Hammer in de categorie ‘Best Breakthrough Artist’. Het zou natuurlijk helemaal te gek zijn voor Within Temptation als zij deze Award in ontvangst mogen nemen! Stemmen is mogelijk via de site: http://www.metalhammer.co.uk/gods/ Om je stem te bevestigen, klik je onderdaan het stemformulier op ‘submit vote’.

  Hieruit blijkt maar weer dat het zeer uniek en bijzonder is dat Within Temptation Bathmen aan zal doen voor een concert tijdens de Battumse Bękefeesten! Voor een internationale topact betaal je al gauw min. € 50,- maar niet tijdens de 14e editie van de Battumse Bękefeesten. Voor maar € 25,- heb je een unieke en bijzondere avond waar je nog lang aan herinnerd zal worden. Over enkele weken maken Within Temptation, Delain en Good Things End al hun opwachting. Wil je erbij zijn wacht dan niet te lang. Kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Wees jezelf niet te slim af en haal je kaarten op bij één van onze regionale voorverkoopadressen of bestel je kaarten online via deze link en bespaar maar liefst € 5,-. Kaarten aan de avondkassa zijn (mits voorradig) namelijk duurder!  03/05 :: Araprint Shirtsponsor Bękefeesten

  Araprint Textieldrukkerij is sinds 1996 ččn van de toonaangevende drukkerijen in het Oosten van Nederland. Araprint bedrukt diverse soorten textiel, zoals bedrijfskleding, sportkleding, caps, sporttassen, etc. Dit jaar sponsort Araprint de Battumse Bękefeesten door het leveren van de kleding voor alle vrijwilligers op de Bękefeesten. Tevens deelt Araprint aan de eerste 100 bezoekers op de zaterdagavond een echter Beierse hoed uit, zodat je nog meer in de stemming komt. Kijk voor meer informatie op www.araprint.nl Wil je ook al in de stemming komen voor het EK Voetbal, dan heeft Araprint ook een special Oranje site, kijk hiervoor voor meer informatie op: www.deoranjesite.nl  27/04 :: Inzendingen Stentoractie nog steeds welkom!

  Lezers van de Stentor maken kans op vrijkaarten en VIP kaarten als men een originele foto in stuurt waarin men laat zien dat men absoluut naar de Bękefeesten wil. De inzendingen komen binnen, maar er kunnen er nog meer bij om kans te maken op vrijkaarten of VIP-kaarten. De inzender van de onderstaande foto wint in elk geval vrijkaarten voor het Bękefest der Volksmusik op 31 mei a.s.!
  Bękefest der Volksmusik, dé partyavond vol 'stimmung' voor jong en oud op zaterdag 31 mei a.s.  26/04 :: Deventer FM moet terug in de lucht!

  Deventer FM moet terug in de lucht Vorige week is onze mediapartner Deventer FM door het SLOD (stichting Lokale Omroep Deventer) uit de lucht gehaald vanwege 'ontevredenheid over de programmering'. Dat hiermee vele enthousiaste luisteraars worden gedupeerd heeft men zich niet gerealiseerd. De stichting Bathmen voor Bathmen adverteert al jaren op Deventer FM ter promotie van de Battumse Bękefeesten. Wij bereiken hiermee onze doelgroep omdat het een zender is met vele lokale luisteraars. Deze luisteraars luisteren niet alleen naar Deventer FM vanwege de goede muziek en programmering, maar ook zeker omdat de zender het echte lokale nieuws brengt! Nieuws uit Deventer, Diepenveen én Bathmen! Deventer kan niet zonder Deventer FM en het team wat daar achter de schermen altijd enthousiast aan werkt! De stichting Bathmen voor Bathmen, de Battumse Bękefeesten, hoopt dat Deventer FM heel snel weer terug in de ether en op de kabel komt! Reageer ook op www.destentor.nl over de perikelen rond Deventer FM!  15/04 :: Nieuwe single Good Things End live op 3FM!

  Good Things End knalde vanmorgen op 3FM de nieuwe single 'Right or Wrong Good Things End was vanmorgen te gast bij 3FM DJ Giel Beelen. Tussen 8 en 9 uur bracht de talentvolle Klarenbeekse rock-gothic band haar nieuwe single live ten gehore in de knusse 3FM studio. Naast de nieuwe single 'Right or Wrong' werd ook het nummer 'End of Story' live in de ether geknald. "Een lekkere manier van wakker worden" aldus de populaire 3FM-jockey. De band gaf na het verpletterende optreden ook nog een interview. Beluister hier het interview  14/04 :: Good Things End morgen te gast bij Giel Beelen

  Good Things End morgen te gast in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM Good Things End die, naast Within Temptation en Delain, vrijdag 30 mei a.s. op de Bathmense bühne staat, is morgen te gast in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. De Klarenbeekse band zal, naast een interview, o.a. de nieuwe single 'right or wrong' live ten gehore brengen. Het is geen geheim dat de populaire disc-jockey van 3FM een grote fan is van Good Things End. GIEL, één van de meest populaire shows op de Nederlandse radio, is elke werkdag van 06:00 tot 09:00 uur te horen op 3FM. Een unieke line-up dus op de eerste dag van de Battumse Bękefeesten 2008. Een unieke gebeurtenis welke je absoluut niet aan je neus voorbij mag laten gaan!  13/04 :: Within Temptation genomineerd voor 4 awards

  Within Temptation voor maar liefst vier 3FM Awards genomineerd Goed nieuws voor Within Temptation! Zij zijn namelijk genomineerd voor maar liefst vier 3FM Awards! De betreffende categorieën zijn: Beste Band, Beste Zangeres, Beste Artiest Rock en Beste Live Act. Breng je stem uit en steun Within Temptation door op de website van de 3FM-awards te klikken en geef hen de vier 3FM awards waar zij, meer dan wie dan ook, recht op hebben. De 3FM Awards live show vindt op 26 april a.s. plaats in het Amsterdam Convention Centre. Dit bewijst des te meer dat er ook dit jaar weer, naast de toppers Delain en Good Things End, een fantastische band, op vrijdag 30 mei a.s., Bathmen aan zal doen om een concert te geven van de absoluut bovenste plank. De belangstelling zal nog groter zijn dan in 2006. Er zijn nog kaarten online te bestellen via deze link. Je kunt ook een bezoekje brengen aan één van onze regionale voorverkoopadressen maar wacht er niet te lang mee.  07/04 :: Win een DVD/CD van Within Temptation!

  Win een DVD/CD van Within Temptation! Je ziet weleens prijsvragen voorbij komen waarbij je de hele biografie van een band of artiest moet doorspitten om het juiste antwoord te geven! Bij ons hoeft dat helemaal niet en we houden het dan ook lekker simpel. Om kans te maken op zo'n geweldige DVD óf CD van Within Temptation hoef je alleen maar even hier te klikken.  01/04 :: Profiteer van korting met de Stentor actie!

  Vanaf vandaag, 1 april (geen grap), t/m 30 april organiseert de Stentor een kortingsactie voor Stentor-abonnees. Als je een Stentor-abonnee bent kun je via de Stentorkrant een leuke korting verzilveren voor het Bękefest der Volksmusik welke wordt gehouden op zaterdag 31 mei a.s. Profiteer van een leuke korting via de Stentorkrant voor het Bękefest der Volksmusik op zaterdag 31 mei a.s. Om van deze leuke korting te kunnen profiteren dien je de unieke code, die je uiteraard in de Stentorkrant kunt vinden, in te vullen in het speciale schermpje in onze ticketshop. Ga naar tickets en laat deze fikse korting niet aan je voorbij gaan. Let op want deze unieke actie loopt maar tot eind april.  28/03 :: Good Things End maakt programma compleet!

  De Battumse Bękefeesten, die plaats vinden op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei in Bathmen, heeft de programmering van het muziekweekend compleet. Tijdens de eerste festivaldag is de Klarenbeekse band Good Things End toegevoegd aan de reeds geplande bands Within Temptation en Delain.

  Good Things End (GTE) bestaat uit de drie broers, Iwan, Cyriel, Dave en hun zus Colette Schiphorst. Vanaf het ontstaan van de band schrijven zij hun eigen songs. En niet onverdienstelijk! Hun eerste demo viel op door hun eigen geluid en werd dan ook direct opgemerkt door TMF Kweekvijver en 3FM Serious Talent. Beiden vinden de band zeer veel belovend en uiterst getalenteerd. 3FM Serious Talent en TMF's Kweekvijver Good Things End maakt programma Bękefeesten compleet TMF Kweekvijver besloot direct een videoclip te maken, die vervolgens wekenlang te zien was op TV en internet. Op aanraden van 3FM werd de demo I Know opnieuw opgenomen en geproduceerd door producer Oscar Holleman (o.a. Within Temptation en Krezip).

  De band heeft begin 2007 getekend bij het gloednieuwe label Pummel Records, met als resultaat de release van hun debuutsingle “I Know”. Binnen een maand na de release van de single werd deze tegelijkertijd MegaHit bij 3FM en SuperClip bij TMF. Mede hierdoor, en de vele radio- en televisieoptredens op nationale en regionale zenders, behaalde deze single de 12e positie in de MegaTop 50. In het jaar wat hier op volgde heeft de band op bijna alle festivals mogen spelen, een clubtour gedaan voor 3FM en TMF en hun debuutalbum geschreven en opgenomen.

  Halverwege oktober verschijnt het eerste resultaat van de samenwerking met Oscar Holleman en de nieuwe partner CNR Entertainment in de vorm van de single “End of Story”, welke wekenlang te zien en te horen is bij TMF en 3FM.

  Dit wordt een superavond die je echt niet mag missen. Een avond waar nog lang over nagepraat zal gaan worden. Heb je nog geen kaartjes? Wacht niet te lang met kaartjes kopen want deze unieke avond gaat, net zoals in 2006, zeker uitverkocht raken!!!  23/03 :: Gezellige sfeer op 31 mei

  Jawohl, zaterdag 31 mei wordt het echt gemutlich auf dem Battumse Bekefest! We zorgen met de verschillende Duitse Volksmusikanten niet alleen voor een goed muziekprogramma, zoals Katrin & Peter en Werner Redlich; de zaal wordt uiteraard ook aangekleed. Voor het podium zal er voor een groot gedeelte zitplek gecreeerd worden, de rest van de hal kan het publiek staan. Als je op het podium staat, zal het lijken of je in Oosternrijk bent beland. Er zullen zelfs koeien op het podium komen te staan. Dat mag je niet missen!!  22/03 :: Praat mee in het Battumse Bękefeesten Forum

  Praat mee in het Battumse Bękefeesten Forum en geef je mening over de Battumse Bękefeesten 2008. Discussiër mee over het programma en misschien heb je wel goede suggesties voor de Battumse Bękefeesten 2009. Bezoek het Battumse Bękefeesten Forum  14/03 :: 3e band vrijdag 30 mei binnenkort bekend

  De 3e band op vrijdag 30 mei hopen we binnenkort bekend te maken De 3e band voor het festival op vrijdag 30 mei a.s. in Bathmen is voor 99,9 % zeker geboekt. Wie dat is hopen we binnenkort bekend te kunnen maken. Met deze 3e band hebben we zeker een groep in huis gehaald wat de liefhebber van Within Temptation en Delain zal bevallen. Blijf kijken op de website.  09/03 :: Kom nu al in de stimmung!

  Niet alleen Die 3 Z'widern (foto), maar ook Katrin & Peter, Werner Redlich en Die Orig. Ruhrpottsteirer zorgen ervoor dat je echt een super avond hebt! Kom nu al in de stemming voor het Bękefest der volksmusik en kijk voor een optreden van Die 3 Z'widern op Youtube! Klik op onderstaande link en geniet van de muziek dat op zaterdag 31 mei naar Bathmen gaat komen. Niet alleen Die 3 Z'widern, maar ook Katrin & Peter, Werner Redlich en Die Orig. Ruhrpottsteirer zorgen ervoor dat je echt een super avond hebt, en dat slechts voor 12,50 !!! Geniet er van: Die 3 Z'widern op YouTube  06/02 :: Concert Epica (30 mei 2008) Deventer verplaatst

  Een concert van Epica, welke was verplaatst naar 30 mei i.v.m ziekte, bleek samen te vallen met het concert van Within Temptation en Delain op de Bękefeesten. Dat kunnen we natuurlijk de gothicfans niet aandoen. Daarom is er vanuit de organisaties besloten om het concert van Epica te verplaatsen naar de zomer. Nu het concert van Epica verplaatst is en de keuze niet meer moeilijk is, hopen wij iedereen te verwelkomen op de Battumse Bękefeesten 2008.
  We hebben het al vaker gezegd de belangstelling voor Within Temptation zal nog groter zijn dan in 2006, dus koop echt op tijd je kaartje want op=op!!! Kaarten zijn online te bestellen via deze link of je kan een bezoekje brengen bij één van onze regionale voorverkoopadressen  26/01 :: Regionale voorverkoop vanaf maandag 28 januari van start

  Kaarten voor vrijdag 30 mei (Within Temptation & Delain) en zaterdag 31 mei 2008 (Bękefest der Volksmusik) zijn vanaf maandag 28 januari ook verkrijgbaar via onze regionale voorverkoopadressen. Klik hier voor een overzicht
  De belangstelling zal, net zoals in 2006, wederom groot zijn. Wees er dus snel bij want op=op!
  Check regelmatig de website voor de laatste ontwikkelingen en blijf optimaal geďnformeerd over de Battumse Bękefeesten 2008! Woon je niet in de regio en ben je niet in de gelegenheid om je kaartje bij één van onze regionale voorverkoopadressen te kopen? Geen probleem, kaarten voor de Battumse Bękefeesten 2008 zijn ook heel gemakkelijk via onze website te bestellen.  18/01 :: Within Temptation opnieuw naar Bathmen !

  Gothic-rocksensatie Within Temptation opnieuw op de Bathmense bühne We zijn erg trots dat we ze weer hebben! Gothic-rocksensatie Within Temptation komt opnieuw naar Bathmen om een verpletterend optreden te geven. In 2006 speelden zij in Bathmen al voor een uitverkochte zaal en dit jaar komen ze terug. Within Temptation is hotter dan ooit en staat dit jaar alleen op de grotere festivals én natuurlijk in Bathmen, dat mag je niet missen. Voorafgaand aan Within Temptation speelt de band Delain, ook geen onbekende. Gezien de ervaringen met Within Temptation in 2006 zal de belangstelling wederom groot zijn. Koop dus op tijd een kaartje om teleurstellingen te voorkomen want op = op.
  Bestel nu online je kaarten  17/01 :: Bękefest der Volksmusik, partyavond voor jong en oud !

  Wijbrand van der Sande, bekend van TV, presenteert het Bękefest der Volksmusik Ben je liefhebber van de Deutsche Volksmusik en heb je de afgelopen tijd de programma's op RTV Oost gezien en misschien wel op de Duitse TV, dan zit je helemaal goed op 31 mei a.s. in het Battumse, tijdens het Bękefest der Volksmusik. In de tot Duitse Bierstube omgetoverde muziekhal kunnen de bezoekers genieten van artiesten als Die 3 Z’widern (Rot sind die Rosen), Kathrin & Peter, Original Ruhrpottsteirer en niemand minder dan Werner Redlich. De Duitse en Oostenrijkse rasmuzikanten laten zien waar ze goed in zijn: het publiek op de tafels spelen! De sfeer wordt versterkt met grote pullen en veel Oostenrijkse lekkernijen. Het Bękefest der Volksmusik is een geweldige partyavond vol ‘stimmung’, een volksfeest voor jong en oud! De presentatie van deze avond is natuurlijk in handen van Wijbrand van der Sande, die je ongetwijfeld kent van TV.
  Bestel nu online je kaarten